Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustfyllda tid..

Nu blommar liv
av färg av lust
längtan föds
till havets kust
gå barfota
vid strandens kant
vandra upp
på klippors brant
stå och blicka ut
från land
kanske hålla
nån i hand..
smaka av det
sommar ger
sol och bad
plus mycket mer








mare





Fri vers av mare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-10 09:20



Bookmark and Share


  Järnkatten
Underbar, föder längtan :)...
2011-05-13

  Black Bird
En hel härlig dikt!
2011-05-11

  La Magnólia VIP
Du förmedlar en skön känsla av vår och sommar .. ljuvliga tider ...
2011-05-11

    AA VIP
En härlig och skön tid vi är i......
2011-05-10

  Larz Gustafsson VIP
I sanning en skön tid.
2011-05-10

  TT
...en härlig "må-bra-text"...gillar!!!
2011-05-10

  Bibbi VIP
Så skön.
2011-05-10

  Linda CH VIP
En underbar beskrivning, skriven med stark känsla, av sommaren!
2011-05-10

  ULJO
Så underbara och längtansfulla bilder du bjuder på.
2011-05-10

  Valdemar Anders
Vackra bilder du ger mej där! Tack!
2011-05-10

  Lars E Jönsson
Vilken härlig bild, tänker på Österlen när jag läser dina rader
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP