Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har rätt att skriva sitt eget !!


Skapar olika..

"Skriver orden
skapar mitt
andra skriver
skapar sitt "






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-30 11:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Subtiliteter.
2010-09-30

  Quasimodo
Fint för skapandet och det vi kan göra med orden, samtidigt i den fina gåvan i att kunna dela detta med varandra, inspirera och skapa mer!!
2010-09-30

    ej medlem längre
Det här skriver jag under på!!!

/Ann
2010-09-30

  Bibbi VIP
Håller med ULJO här.
2010-09-30

  ULJO
Ordet är den enda vägen till sanningen. Det kan ingen ta ifrån oss.
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP