Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komprimerad, i en vidare mening


     du vill avsäga dig allt du dras till
allt som dras till dig
     du tar ditt sista halmstrå ur mungipan
viker omsorgsfullt in det i ögat
för att aldrig glömma hastigheten på din barndom
     du vill återförenas med doften av födseln
känna knäna mot hakan
aldrig lämna fosterställningen
      du vill förstå att detta är omöjligt
verkligen förstå
att det enda som finns är nu
och att framtiden
är det enda som finns i halmstrået



















Fri vers av alfa VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-11 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén