en gammal "goding"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gammal "goding"




parkbänkens konung

 


”/… därför att med skälvande fingrar tvätta kön
ren från krita efter kvällens hetaste stöt
går som …/”


det avbrutna samtalet med sig själv
bidrog till den förvånade tystnaden
som förfriskat slank in mellan raderna

[tungan slickade tjära]

öppna blickar [röda ögon]
vandrade vidare över slutna torg

och medan fulla tankar
droppade i tomma kassar

förslöts han























Fri vers av alfa VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-11 14:59



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
En fin gammal goding i så fall
2010-09-13

  Cris
Vilken beskrivning. Känner mig inte avundsjuk direkt.
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén