Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen går in i vilans stund


Naturen går in i vilans stillhet
naturen förbereds nu för vintern.
Vi knyter samman alla årstider
då vi gör ett avslut, samlar ihop
allt efter sommarens blomning
för att ge växtligheten vila.

Vår natur har ju givit oss så mycket
våren och sommarens dagar.
Den har all rätt att få gå in vilan
samla ny kraft för att sen slå ut i blom
fylla oss med både dess färger och all prakt.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 300 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-11 18:07



Bookmark and Share


  Maria T
Nu får naturen vila
i stillhet.
Vacker bild
2010-09-25

  Maximillixen
Naturskön helhet med tacksam hyllning till alla årstider. Fint.
2010-09-17

  Suzy med punkterna
Naturskön läsning och wow vilken bild dessutom
2010-09-16

  aol
underbart skriftat vännen,
2010-09-14

  Bibbi VIP
Ljuvligt skön.
2010-09-11

  Monika A Mirsch VIP
.. att gå in i vilan ... vackert om växlingar
2010-09-11

    ej medlem längre
Ja, det är så det är. Varje årstid har sin tjusning!


"Naturen går in i vilans stillhet
naturen förbereds nu för vintern."


H/Ann
2010-09-11

  walborg
Bra. Själv förberedde jag mig inför kyla, mörker och vinter genom att ta fram ett ett vackert kort av ett snötyngt träd i olja av Akseli Gallén-Kallela - så vi kan se fram emot skönheten under alla våra fyra årstider.
2010-09-11

  Eva Helene VIP
Så sant, och en viktig påminnelse om att vi måste vara tacksamma över våra årstiders växlingar.
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld