Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag DOG

Skulle du bli ledsen då???


Eller var jag en kopia av helheten??


Märken i din själ har jag länge, länge trampat upp

som en KO stig från längesedan
Då naturen doftade ärlighet och okonstlad miljö


trampa, trampa, trampa tuuungt och strävsamt
.......................................................................
OM DU
glömt mig
så har du inte dina känslor i balans

och då förblir du bara mull i mina ögon


amen!




Fri vers av NågonAnnans
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-11 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans