Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att Flytta


to Move

Om man har
väldigt många
flyttkartonger
Försvinner
de liksom
i mängden . . .

*

Det som göms
i nedpackning
kommer så
småningom fram
i upppackning
Peu à peu . . .

*

Det som göms
i snö
kommer fram
i tö . . .

*

Och tur är väl det
Ja det är ju för väl

***




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-11 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)