Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåser nya vindar..

Livet förbereder
samlar ihop samlar in
under sitt oändliga täcke
vinden har vänt
förändring är på gång







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-12 09:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Det ligger i luften", som Ledin sjöng.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP