Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöder..

" Orden blöder
pulserar ur själens djup "





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-12 11:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berör starkt.
2010-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Då är det äkta vara.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP