Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ordnade det som jag ville, men det var inte vad jag ville.

Jag vägde orden, vände och vred
hursomhelst, och det blev alltid bra
det var så
jag skapade någon som var mer än underbar




Fri vers av nougat_nisse
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-12 11:51



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
en märklig text men ändå så tror jag mig förstå den sorgliga innebörden .. med ord kanske vi skapar det vi så gärna vill ha?
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse