Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag är kristen...min osynliga styrka..


Kristen..

" Den kristna tron
rör om känslor
finns ett svar
den berör starkt "






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-12 12:34



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Utan Guds hand är tillvaron ett ständigt mörker.
2010-09-16

  Fredrik Stillesjö
Hej mare!

Det är så. Upplever det sjäv på detta vis. Och ja, jag är kristen också. Hälsar Fredrik
2010-09-15

  Lars Hedlin
Oändligt .....
2010-09-14

  Maiah VIP
Ja den berör känslor, kanske för att människan är skapad med en plats för tro i hjärtat. det finns en vacker bild i bibeln när Gud blåser sin livsande i människan, där föds människans längtan efter Gud, så tror jag i allafall.
Tron är en dårskap eller en kraft.... en kraft för den som tror.
2010-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Står man till doms för att man försöker leda en vilseförd rätt?
Det är kärlekslöst att INTE säga sanningen.
Folk som underlåter att göra det är kärlekslösa, fega och ofta KD:are.
2010-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Vissa hatar den. Det är uppenbart. Men det är deras problem.
2010-09-12

  LassO
du är inte ensam...
2010-09-12

  lodjuret/seglare VIP
Jag tror på kärlek till och mellan människor
jag vet att den finns där, här och var
jag behöver inte tvivla
eller omsom ibland som förtvivla
2010-09-12

    ej medlem längre
Javisst är det så mare!

Jag har också en tro i mitt hjärta ...

Men ...

Jag tycker att alla människor oavsett vilken tro de har är lika mycket värda ...

"Den som är svag i tron ska ni godta utan att sätta er till doms över olika uppfattningar." Står det ...

Detta händer lite nu och då, och det är inte acceptabelt.

H/Ann
2010-09-12

  Bibbi VIP
Så är det.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP