Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver i annat land..


Snart ska jag bada :)

Gryningen har lamnat
for ute lyser sol
ska satta pa bikinin
och hoppa i en pool
mitt hjarta ar sa lyckligt
att nu fa vara har :))
i USA hos sonen
mitt barn jag har sa kar !!






mare








Fri vers av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-22 15:20



Bookmark and Share


  Eva Kellett VIP
Den förmedlar så fint glädjen över att vara hos sin son och kopplar det till att bada som så många kan känna den spontana glädjen från när man var liten och fick bada. Enkel och fin på samma gång tycker jag! Eva
2012-07-07

  limerick
Later harligt! Ha det gott och flyg hem forsiktigt.
2012-06-30

  Lars Hedlin
mmmm gott och nära
2012-06-26

  Bibbi VIP
Underbart.
2012-06-24

  Maria T
Så fint att du får vara
hos din kära son
2012-06-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ha det så gott.
2012-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Du är inte mormor, va? Kom att tänka på en Povel Ramel-klassiker...
2012-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Coolt!
Happy swimming then, tiger girl!
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP