Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baktankar

Jag drömde om igen
att vägen till dig låg bakom mig,
att dina fingrar var tryckta över alla bakvägar.
Dina hårstrå var inkilade i varje nyckelhål,
så hårt in i varje hålighet kändes din frånvaro
att jag aldrig kunde öppnas mer.
Presentpappret var sedan länge uppslitet
och ruset utsvettat genom lakanen.
Jag drömde om och om igen
till ljudet av att några sekunder var redan igår,
att kroppsvärmen bara var felstavningar
i en bok av utrivna sidor.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-12 16:14



Bookmark and Share


    papillon
- "Presentpappret var sedan länge uppslitet
och ruset utsvettat genom lakanen." -
säga vad man säga vill om Sofia Ström, men hon har bra hand med språket!!
Jag tycker att ditt sätt att formulera dig har blivit tyngre och naknare - det är en naturlig utveckling och inget att beklaga. Det händer mycket på tre år........
Men du skall veta att jag blir jäkligt grad av att se att du fortfarande publicerar dig här!
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema