Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ruttna i mitt egna självförakt


Kall brits - varm upprymdhet.

Unken död insjunket i väggarna
Kakel till golv och tak
Vita lakan och en prislapp på stortån

Din mor är min enda väg ut
Stillsamt och Stelt.
Är det här så bra?

"Jag älskar dej"
får inget svar.
Kan det vara mitt fel?
Omöjligt.

Kan du inte bjuda till lite?
Se inte på mig sådär!
Var inte så uppstoppad!
Fort nu, innan vakten kommer
och ugnarna tänds




Fri vers av Brynolf
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-12 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf