Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamnen bakom molnet

 

Hamnen bakom molnet

I vattenlinjen

en ventil täckt av snäckor

 

En kedja

Ankaret söker blåleran

Kvävning

 

Det har dröjt

Vågorna suckar tystare

saltet är glömt

 

Farleden ett minne

ett sår 

Läkt eller oläkt

likgiltigt vilket

 

Om någon insikt vunnits

så är det denna

 

Likgiltigt vilket

 

En storm är bara en storm

så länge den rasar

 

Genom molnet

En sista vind

 

Grynnorna

har slutat hota

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-13 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen