Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Bilden: Cimbris, tegelskulpur av Ulla Viotti) http://www.viotti.se/ http://www.dn.se/kultur-noje/konst-form/ulla-viotti-later-julgranar-och-tegel-ge-svar-pa-eviga-fragor-1.897595 tegel och segel


Vivere et Navigare

The past
to be past
pass through

Let it be
like a brick
in your
Inner wall
Build
Turn down
Rebuild

The bricks
are the same
even if they (you)
change your name

Brick by brick
Your inner
wall
Hopefully
help
to not you
fall

If, In the best
It can shelter
your breast
It can raise
your body straight

and forward

If, In the best
a past to be
to lean on to

The past
as a
push in
your back
The past
as a wind
in your
sails




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-13 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den som söker
den finner
jag fann denna
när jag behövde
STYRKA
Tack!
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)