Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(bild, egen, vår 2009)




Anemone nemorosa

Vitsippor
blommar
i mitt bröst
Det är snart
höst
Konvaljer knoppas
det är en
tröst

Vår
tid
kommer
att slå ut

Att hoppas
är att knoppas
i väntan

På års
tids
åter
komst

Vi vet
av erfarenhet
livet
åter
vänder

till blomst




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 806 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-13 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text inger hopp!

"Att hoppas
är att knoppas"

För att så småningom slå ut i blom ...


/Ann
2010-09-21

  Gunnar Hilén VIP
at orka tro
2010-09-16

  aol
så hoppingivande poesi
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)