Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levnadskonstnär..

Skriver ord
om kärlek
skriver det jag bär
skriver skriver skriver..
mitt unika
som "levnadskonstnär"







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-14 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, att leva är en konst, det gäller att använda rätt verktyg!

Ha hjärtat i centrum ... och det har du ...


H/Ann
2010-09-14

  lodjuret/seglare VIP
ja, vårda väl ditt otium
2010-09-14

  Lars Hedlin
VAckert!
2010-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Very well put!
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP