Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Direktpost till du som är brevid mig i klassrummet

Det är ingen som vågar börja, Karin.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-14 10:31



Bookmark and Share


  Röda Sam
ingen som vågar börja med vad?
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema