Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S.


kurragömma

Tankar som tänker ikapp mig själv
jag andas men hinner inte med
vad var det du sade, du vackra underbara?

ett
två
tre
andas in
andas ut

Pekar höger och du vandrar vidare
springer efter men du är borta
vart är du på väg, du vackra underbara?

fyra
fem
sex

snart kommer jag

sju
åtta
nio
nu kommer jag, tio!

Dina steg stegar ikapp verkligheten
söker snabbare än vinden
vart tog du vägen, du vackra underbara?




Fri vers av Lipshit
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-17 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit