Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre kanter och en nödutgång

 



jag är

 

 

kliv över

min tröskel

 

landa i mig

 

väggarna

i mina rum

är svala

 

ändå inte hemma

 

 

 












Fri vers av alfa VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-14 22:30



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
sweet!
2010-09-15

  Daniel_78 VIP
vilken invitation!
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén