Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är Livet



Pulsen slår långsamt
när solen
står högt

och stiger när stormen
piskar med
våta pilar

Kroppen är redo
när luften
är hög

och chockas när kylan
strör sina
frusna droppar

Själen är klädd
när allt
är planerat

och fryser när vinden
plötsligt
vänder om




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-14 22:35



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så fint!!visst är det så..vi påverkas av levandet runt omkring i allra högsta grad - något man inte alltid tänker så mycket på ,,varm applåd enormt vackert!!
2010-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Här finns många metaforer.
2010-09-15

  poetlinan
Oj så många fina sanningar, och så vackert skrivet, gillar VERKLIGEN ditt sätt att skriva, tack för så mycket trevlig läsning!
2010-09-15

  aol
en stark sannfin berörande poesi,
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP