Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens behov..

" Älskad oavsett
själens eviga behov "


" Kärlekens låga
brinner igenom allt "


" I det mörkaste
lyser kärleken starkt "





mare












Fri vers av mare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-15 00:18



Bookmark and Share


  Gigi
Vackra rader!
2010-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Guds kärlek övervinner allt. Om vi låter den.
2010-09-15

  Bibbi VIP
Så väl att det är så.

Applåd!
2010-09-15

  Johan Bergstjärna VIP
Härliga sanningar!
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP