Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma melodi som "sången"


Svenska sången..

Du gamla du "fria"
du fjällhöga land
du äger för mycket
av det "tysta"
för helst ska man "lyda"
ställa sig i "led"
ditt "jante" är lagen
som här råder..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-15 10:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst. Tyvärr.
En fascistoid mentalitet.
Men landet som sådant är underbart.
2010-09-15

  Bibbi VIP
Applåd!
2010-09-15

  ULJO
Tyvärr, så är det.
Bra skriftat.
2010-09-15

  aol
bra skriftat för så är det
2010-09-15

  queenia
applåderar... :)
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP