Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själens behov för att må bra..


Längtar frihet..

"Knutar" i det
djupa av själ
längtar "frigörelse"
vill flyga högt
förbi barriärer
över allt som hindrar..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-17 10:37



Bookmark and Share


    idream
Frigörande!
2010-09-17

    ej medlem längre
Blev lite fel där, men naturen har sin stora betydande del i denna frihet!


/Ann
2010-09-17

    ej medlem längre
Det är viktigt att känna sig fri i själen, annars kan de knutarna ta sig andra vägar!



Mina, dessa så viktiga ord:


"Jag är fri att tänka, känna

som jag vill

I mitt hjärta bor frid,

kärlek och ödmjukhet"


/Ann















"fjäll omsluter mig
här känner jag mig fri ...

naturlig samhörighet"
2010-09-17

  Quasimodo
Andas den verkliga friheten!
2010-09-17

  Larz Gustafsson VIP
Joh 8:31-32
2010-09-17

  Anya VIP
Vackert och frigörande!
2010-09-17

  Bibbi VIP
Rättelse:"Lever och sjunger allenast för Dig!"...ska det vara givetvis.
2010-09-17

  Bibbi VIP
"Herre låt ingenting binda de vingar, vilka Du en gång har givit åt mig. Giv att jag högt över jorden mig svingar. Lever och sjunger allenast för mig!"
En Lina Sandells sång som jag sjungit och älskat sedan barnsben.
Applåd!
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP