Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen äger rätten att vara "domare" över konstens fria..


Skriver skapar..

Är inte intresserad
av andras tyckande
skriver skapar
det som för mig
är "medryckande"
somliga tror
dom har så rätt
att kritisera andra
styra på "deras sätt"







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-15 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, mare du har alldeles rätt!


"somliga tror
dom har så rätt
att kritisera andra
styra på "deras sätt"


/Ann
2010-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra!
Säg till dem att tjacka spikskor och listigt dra iväg.
2010-09-15

  Bibbi VIP
Ja, här finns alldeles för många poesipoliser på sajten som försöker att sätta munkavle på det fria ordet.
Det är ju så enkelt att låta bli att läsa den text som inte behagar.
Applåd!
2010-09-15

  Anya VIP
kloka ord
2010-09-15

  aol
så sant
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP