Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alldeles för mycket svordomar.. sorgligt är även i skolor ( av lärare !! ) och inte att förglömma svensk TV !!


Dåligt ordförråd..

Kan inte folk
prata svenska ordentligt
borde tvätta
ur munnen med "starksprit"
den spriten
som används i sjukvården
tro inget annat
men den är nog för svag
den andra "spriten" ska vi inte tala om
skulle den användas istället
skulle väl fler dricka ihjäl sig..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-15 11:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen.
Svordomar är ett fattigdomsbevis.
De visar också vem som bor på insidan.
2010-09-15

  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2010-09-15

  ULJO
Ja ibland låter det förskräckligt. Brist på ordförråd.
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP