Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga förändra

RING RING RING

Vakna vakna vakna
Vill inte
Gå upp upp upp
Orkar inte
Åk till jobbet
Tråkigt

På jobbet
Alla glada å pigga
Ingen ork

Nu är tiden inne
Igår sa jag upp mig
SKÖNT

Till vad inget jobb
Underbart

I dag lugn i kroppen
Energin sprutar

Nya utmaningar väntar
Härligt

Det handlar bara om att våga
Våga förändra






Fri vers av citron
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-11-24 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citron