Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid

Tänk om man kunnde leva i framtiden undrar
hur det skulle se ut

vill vi se vår framtid?
tror inte det

hur skulle det vara att leva i nuet?
om vi visste vad framtiden har åt oss

det är bättre att leva i nutid än dåtid ännu sämre
att leva i framtid

vilken tid vill du leva




Fri vers av citron
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-01-24 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citron