Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värme

jag ligger i våran säng i skenet av ett ljus
vänder mig i sängen känner något varmt

det är du min varma kvinna

jag känner mig om vänder mig mot dig
känner din underbara kropp mot min

lägger en arm om dig känner din värme
det hörs en suck från dig min sköna

jag säger till dig jag älskar dig och
sommnar om




Fri vers av citron
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-12-20 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citron