Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus

tänk ditt liv som ett ljus
så enkelt du kan släcka ett liv

blås och det slocknar
tänd och det flammar upp

tänk om det va så enkelt
att vi bara kunde tända om

va rädd om dom ljus vi har
låt inte något ljus blåsa ut




Fri vers av citron
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-12-20 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citron