Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storm

ett skepp går ut
ett oväder kommer

det blåser upp till
storm

skeppet går utan segel
storm storm

hur ska det gå

skeppet kantrar
slår runt

borta borta

var var

i havets blå dyner

borta för evigt




Fri vers av citron
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-12-21 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citron