Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tankeställare på livet

livet
vad gör du av ditt liv

gör du det du vill

vad vill dina innersta tankar

att vakna en morgon 80 år
och tänka vad har du gjort
av ditt liv

varför gjorde jag inte det
som jag alltid velat

gör det nu
i morgon är det för sent

lev nu





Fri vers av citron
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-12-27 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citron