Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

en ängel vi sett i våra drömmar
både du och jag

din drömm
min drömm

att vi båda sett en ängel
i våra drömmar

är det verklighet eller en dröm

jag vet
du vet




Fri vers av citron
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-12-19 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citron