Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets bok

Är livet som en bok
lika många sidor som dagar i mitt liv

undrar hur många sidor min bok har
jag vet vilken sida jag är på idag

det är en av dom bästa sidorna i mitt liv
men det kommer ännu bättre sidor i mitt liv

varför undrar ni jag vet
det kommer en liten ängel snart
och då blir det en ännu bättre sida i min bok
nej det blir ett helt kapitel

det är du min älskade som givit mig insperation till min nya bok

nu ska jag börja på min nya bok har redan börjat på den
du vet jag vet alla vet




Fri vers av citron
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-01-24 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citron