Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött hjärta

du har givit mig så mycket
mitt hjärta har vuxit och blivit så stort

mitt hjärta är ditt stort rött och fyllt
av kärlkek till dig min underbara

du ger mig kärlek å styrka till mitt
hjärta och min själ

min kropp skriker ut sin kärlek
till dig min vackra

mitt röda stora hjärta är
ditt för evigt

FÖR EVIGT




Fri vers av citron
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-12-19 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citron