Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skapelsens oändliga toner...att lyssna in..


Skapelsens musik..

Tyst hör
vindens melodi
lyssna
havets symfoni
toner ur
skapelsens musik
flödar fram
av sånger helt unik







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-16 10:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar detta.
2010-09-17

  Larz Gustafsson VIP
Vederkvckande symfonier.
2010-09-16

    ej medlem längre
Jag tycker om denna Skönhetens musik i ord, som jag ser och hör!


/Ann
2010-09-16

  Fredrik Stillesjö
Hej mare!

Jo, det är verkligen skapelsens musik detta... Fint gestaltat av dig. Hälsar Fredrik
2010-09-16

  Anya VIP
Vackert och stillsamt!
2010-09-16

  Stefan Viljehammar
Ljuvlig sanning.
2010-09-16

  Quasimodo
Fångas här av tonen för liv, det unika i allt som skapas och blir!! Gillar skarpt!
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP