Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlägg i den politiska debatten

Plattitydernas prinsar
dansar polka med orden
i skräck över att korten
ska läggas på borden
Men vakna rustar vi
för frihetens strid
För det här är lägereldarnas
och sagornas tid!




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-16 03:43



Bookmark and Share


  Mats Henricson
VEM är du att sätta sig till doms över ALLA som engagerar sig politiskt i denna valrörelse, är du någon slags "Gud" eller vad ?
2010-09-16

  Larz Gustafsson VIP
All politik är dravel.
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman