Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets toner..

" Naturen sjunger
ändlösa toner
för längtande själ "



" Allt av skapelsens
oändliga natur
berör djupet av själ "



" Havet spelar toner
i olika nyans
återspeglar själens liv "







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-18 16:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skönt.
2010-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Sambandet är alltid lika fascinerande att konstatera.
Jag är dock INTE panteist.
2010-09-18

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP