Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SafiR på Rymdfärd med RubiN (episod 1.0.3)

 

 





1

SafiR till RubiN


Tänder lampan mitten.

2

RubiN till SafiR

OK, lyser lila.

3

SafiR till SafiR

Liknar mera mig!

4

RubiN till RubiN

Liknar mera mig!

5

SafiR till RubiN

Din glimrar fin!

6

RubiN till SafiR

Smaka mitt plommonvin?

7

SafiR till RubiN

Måste köra raketen.

8

RubiN till SafiR

Synd, vilken planeten?

9

RubiN till RubiN

Min redan där...

0

SafiR till SafiR

Syns inte din.

 

 

 

 

 





Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-16 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP