Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla kvinnan berättar för barnen om livet

att leva är att strida
att förgöra sig själv
i morgonljuset
och föda sig själv
i skymningstimmen

att leva är att kämpa
att smeka sina egna kinder
då tårar rinner
bära sin egen ryggsäck
trots innehåll och tyngd

att leva är att glömma
låta tiden lägga sitt pussel
förlåta såren
och dansa vidare längst vägar
ännu icke kända




Fri vers av Jess81
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-16 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81