Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lovar och lovar..

Vilket "tjat"
det är
överallt ropas :
kom över här !!
partier lovar
med "käftar så stor"
gör allt för att vinna
inte många jag tror !!






mare








Fri vers av mare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-17 00:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, jag kan verkligen hålla med!

Men ...

Om vi går tillbaka 2000 år i tiden, fanns en "rebell" Jesus var hans namn ... han var definitivt inte borgerlig, han gick sin egen väg ...



/Ann
2010-09-17

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2010-09-17

    Cbastian
Ja röstfisket är utbrett, bara för att bli vald.
Bra fångat tycker jag!
2010-09-17

  Larz Gustafsson VIP
Men var finns en man att lita på?
Som det heter i Ordspråksboken.
KD kan man definitivt inte lita på.
Men egentligen inte på något annat parti heller. Allt bygger på en bluff.
2010-09-17

  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat!
Ja det är så mycket löften och stora ord...
Jag är så trött på valrörelsen!
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP