Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam

De bar din kropp på en bår
Du skulle till dödsriket och jag fick inte följa med
Du var så blek och vacker
saknaden kan jag inte beskriva
Den river i mitt bröst




Fri vers av älvglitter
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-11-24 15:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgliga och rättframma rader, jag gillade speciellt den första raden av ngn anledning *funderar*
2005-11-24

  Markattan
Enkelt beskrivet, men dina rader lämnar ändå kvar känslan av en stor sorg och ensamhet. Det är ju just det, saknaden går inte att beskriva.
Väl förmedlat.
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter