Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte referera till en enda upplevelse. meritlöst.

jag har alltid tusen ord
men jag kväver dem
med tystnad så klart.

tomheten fyller ut alla tomrum då.

i fel händer blir dom utnyttjade,
söndertrasade, slängda, bortglömda.
mina ord.

ditt ord mot mitt.
ett hjärta mot ett annat, i otakt.
allt är i otakt. musiken. livet. alla rytmer.

men allt gick att förändra.
och det förstördes. förtärdes.
det vackra
det vackra i misären var smärtan.
att känna är att leva.
och smärtan kändes.
det vackraste du hittar i livet
är smärtan som känns
då har du levt

riskerat.
gråtit.
skrikit.
levt.

att leva är allt som räknas.
helst i total tystnad.

kvävda skrik.
ohörbar gråt.
ett stumt liv.

men guldet blir smutsigt.
i andras ögon duger inget till.
vi vet ju alla

att tala är silver.
tiga är guld.




Fri vers (Fri form) av jagvarfeg
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-17 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg