Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

felaktigheten har satt sina spår på oss

jag gjorde ett försök att känna,
ett sorgligt försök att vara delaktig.
och visst såg du hur jag kämpade,
hur jag försökte att aldrig vara felaktig?

men hur jag än försökte och lekte med orden.
så räckte det nog aldrig riktigt till.
alltid dom föll som snö från mina läppar.
smälte innan dom nådde dit jag vill.

trodde aldrig att det skulle bli så svårt som då.
att du aldrig skulle se sanningen i oss två.




Fri vers (Fri form) av jagvarfeg
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-17 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg