Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med pennan som vapen

Jag vandrar till poesi
med fot efter fot emot jorden
mot tvånget som alibi
jag sätter ett spår med orden

jag vandrar till eufori
med galenskap längsmed stigen
och diktar i filantropi
mot dem som bär vapen i krigen

Min penna för talan förbi
konkreta expertinstruktioner
och låter begreppen få bli
metaforiska abstraktioner




Bunden vers (Rim) av Anders P VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-17 22:26



Bookmark and Share


  Ritva
Gillar!
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP