Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnaden..

Nattens tystnad
är kompakt
sätter igång tankar..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-17 23:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, då kommer impulserna på gott eller ont, gäller att urskilja.
2010-09-18

  Maiah VIP
precis, under nattens tysta timmar får man äntligen höra sin inre röst tala
2010-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Kanske bland andra de där man dränker i musik och pladder dagtid.
2010-09-18

  aol
så sann skrift,
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP