Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom molnen..

Regntunga skyar
himmel så grå
men sprickor visar
att ljus snart vi få
för oavsett mörkret
finns ljuset där
en talande bild
av hopp det är..







mare






Fri vers av mare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-18 12:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, bakom alla sorgemoln står Jesus kvar som sol bakom moln.
2010-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Någonstans bland alla skuggorna står Jesus, som vi sjunger i en sång.
2010-09-18

    ej medlem längre
Jag tycker om den här texten. Inger hopp!


"för oavsett mörkret
finns ljuset där
en talande bild
av hopp det är.."


/Ann
2010-09-18

    idream
Hoppfull!
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP