Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunderna går..

Livet har en början
livet har ett slut
glöm inte bort att Leva
för sanden rinner ut..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-18 13:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2010-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra rimmat och framför allt oerhör förnuftigt.

Jesus sade: "Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ?"

Och Jonathan Swift skrev: "May you live every day of your life"
2010-09-18

    idream
Så sant! "Sekunderna går", verkligen.
2010-09-18

  Quasimodo
Levande!!
2010-09-18

  Maiah VIP
ja, det är viktigt att tänka på det...att inte glömma bort att leva
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP