Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två stycken små tankar..


Nära ändå inte..

" Vara nära
leva tillsammans
menas inte
att man automatiskt
äger en närhet "



" Avståndet mellan
varandra kan vara stort
trots gemensamt bo "







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-18 14:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig här.
2010-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Tell me about it...
2010-09-18

  Maiah VIP
avståndet kan vara enormt mellan de som lever nära....
små tankar är stora tankar
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP